Světová kuchyně

 

Kdo už měl tu možnost a rozhlédl se trošičku po světě, dobře ví, že každá kuchyně má své speciality, svoji charakteristiku a svoje tradice, které se tvořily po tisíciletí.

K Japonsku neodmyslitelně patří suši či rýžové víno, k Mexiku chilli a fazole, k Maďarsku koření, klobásy a guláš. My však rozhodně nemusíme za exotikou cestovat nikam daleko! Pojďte se za asistence profesionálních kuchařů ujmout tradičních i netradičních kuchyní, naučit se nejrůznější triky a techniky a na závěr samozřejmě ochutnat jak se svého úkolu zhostily ostatní skupiny. Zjistíte, že i pokrmy u kterých byste to nečekali se vyznačují delikátní chutí. A co je nejlepší, sami si je pak budete moci kdykoliv připravit. A že toho pro vaše chuťové buňky ještě nebylo dost? V tom případě si večerní program můžeme zpříjemnit ochutnávkou vín rovnou ve sklípku.